ден 350.00

Категорија:

Подмачкувачот MoS2, има за цел да го намали триењето, фрмира слој отпорен на висок притисок на сите површини во кои настанува триење и на лизгачките површини. Ова пак резултира со – значајна заштеда во потрошувачката на масло и гориво, значајно намалување на трошењето на моторните делови, помал број на дефекти, формирање на подмачкувачки својства во случаите на нужда. Тестиран е на катализатори и турбо состави.