ден 450.00

Категорија:

Дизајниран е за смалување на синиот издувен гас и подобрување на компресијата во моторите кои трошат масло во големи количини. Заснован е на материјал кој има исклучително восок индкес на вискозитет. Oil Smoke Stop е долгорочно ефикасен со тоа што одржува вискозитет на масото на високо ниво. Се додава за време на промена на маслото но и помеѓу две промени на масло во случај потрошувачката на масло да е исклучително висока.