ден 284,280.00

Двостолбна дигалка на OMCN, идеална вредност за вложените пари, максимално функционална и безбедна.

Категорија:

Двостолбна, електромеханичка дигалка со капацитет на кревање од 2.800 кг.

Максимално безбедна, со монококна структура, лесна за монтажа.

Движењето се прави преку ланец, со електрична заштита од автоматско успорување со што се гарантира оперативна тишина и дополнителна еластичност на дигалката.

Цена – 284.280 денари (4.600 евра)

Во цената не е пресметано ДДВ.