ден 279,395.00

Со машината за менување гуми (демонтерка) на Италијанскиот производител OMCN – модел GRIP 22 со челична рака, можете да работите на пневматици со големина до 22″.

Категорија:

Со машината за менување гуми GRIP 22, можете да работите на пневматици со големина до 22″. Клемите за прицврстување на гумата се направени од зајакнат челик. Демонтерката има една брзина на ротација. Шасијата и платформата се зајакнати. Опремена е со вентил под притисок за пумпање на гумите со воздух. Странично, машината ја има железната рака, за универзални runflat гуми. Одлична вредност за вложените средства.

Цената на уредот е – 3.850 евра+ДДВ (279.395 ден)

Во цената не е пресметано ДДВ.