ден 81,267.00

Хидроулична преса со капацитет од 20 тони на Италијанскиот производител OMCN.

Категорија:

Хидроулична преса со рачна пумпа.

Рачна пумпа со две брзини, брза во пристапот, прецизна во работата.

Работната табла се поместува по висина.

Цена – 81.267 денари (1.315 евра)

Во цената не е пресметан и ДДВ.