ден 181,425.00

Балансерка со оптимални перформанси (максимална вредност за вложените пари) на Италијанскиот производител OMCN.

Категорија:

ROLL 55 е една од најпродаваните балансерки од палетата на OMCN. Поседува автоматска (електронска) рака за мерење на растојанието, дијаметарот и местото за поставување на самолепливите тегови. Автоматски се мери ширината на тркалото. Автоматски се избира и активира програмата за балансирање. Опремена е и со програма за автоматско запирање. Балансирањето автоматски запира кога ќе се постигне идеалната позиција. Брз циклус на мерење до 5 секунди. Дигитален двоен дисплеј со одлична прегледност и лесни контроли. Самокалибрација и самодијагностика за машината.

Може да се набави со или без – пластичен страничен штитник (поклопец) за тркалото.

Цената на уредот е – 2.500 eвра + ДДВ (181.425 денари)