ден 280.00

Адитив што спречува капење на маслото од серво воланите

Категорија:

Адитив што спречува капење на маслото од серво воланите. Обезбедува оптимална заштита на гумените и пластични заптивки (дихтунзи) во серво воланот.

Се намалува бучавоста, се продолжува животниот век на воланот и се намалуваат трошоците за поправки.

Може да се додаде на системи наполнети со ATF II, ATF III, ATF VI или централно хидроулчно масло. 35 мл се доволни за 1 литар масло.