ден 1,120.00

За чистење на комплетниот всисен систем. Прикладное з апримена само во дизел мотори.

SKU: 5168 Категорија:

Специјално активен растопувач за чистење на типични нечистотии и наслаги во подрачјето на висот и пригушните заклопки. Ги стопува и отстранува масните наслаги и нечистотии како што се масло, чад, итн. Гарантира функционалност на подвижните делови и ја намалува потрошувачката на гориво. Ја зголемува работната сигурност на дизел моторите.