ден 4,280.00

Категорија: ,

Гума на SAVA скроена за одлични перформанси во сите сезони.

Одлично држење и сопирање на влажна површина.

Балансирани перформанси на пат покриен со снег.

Долг животен вел и заштеда на гориво.