ден 5,230.00

Категорија: ,

Нова зимска гума со висока издржливост за управување на снег и лед

  • Одлично забрзување и управливост на снег
  • Одличен контакт на мокри патеки
  • Иако се работи за зимска гума се одликува со одлична управливост на суво и при сопирање