ден 3,710.00

Категорија: ,

Напредни зимски гуми со одлично зимско прилепување и пократок праг на сопирање

  • Доверлива управливост на зимски патеки
  • Доверливо сопирање на мокар пат
  • Отпорност на аквапланинг
  • Задоволителен број на пројдени километри