ден 3,360.00

Категорија: ,

Летна гума за долга километража и мала потрошувачка на гориво

  • Ниска потрошувачка на гориво
  • Одлично држење на мокро и одлични својства на сопирање
  • Долга километража
  • Ниско ниво на бучавост