ден 17,000.00

Сет на алатки за менување авто стакла.

Категорија:

Сет на алатки за професионална замена на стакла од LIQUI MOLY.

2 парчиња x 6211 рачка за вшмукување и држење на стаклото;
1 парче x 6212 wire starter;
1 парче x 6213 скрапер на рабови;
1 парче x 6214 скрапер на стакло;
1 парче x 6217 жица за сечење (22 m);
1 парче x 6218 квадратна жица за сечење (50 m);
2 x 6230 фиксирачка рачка за всисување;
1 парче x 6202 клешти;
1 парче x 6232 жичена справа