ден 4,065.00

Категорија: Tag:

Е HC моторно масло со ниско триење и врвна формулација наменето за употреба во текот на целата година. Посебно е развиено за бензински и дизел мотори на  Opel од најновата генерација со продолжени сервисни интервали. Тестирано е за турбополначи и катализатори.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL
  • BMW Longlife-01
  • MB-Freigabe 229.5
  • VW 502 00
  • VW 505 00

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Opel GM-LL-A-025
  • Opel GM-LL-B-025