ден 470.00

Категорија:

Speed Tec Diesel е нов адитив за гориво наменет за подобрување на согорувањето и подобрување на забрзувањето кое е поврзано со согорувањето, особено во подрачјето на делумно оптеретување. Потполно компатибилен со сите вообичаени дизел и биодизел горива. Speed Tec Diesel значително го подобрува забрзувањето на возилото.