ден 450.00

Категорија:

Модерен адитив за подобрено забрзување и засилена реакција при ограничено оптоварување. Го зголемува уживањето во возењето поради повисокиот степен на користење на потрошна енергија. Моторот се пали полесно и работи подобро. Овој производ е компатибилен со сите врсти на бензини и бензински адитиви. Значајно го подобрува забрзувањето – едноставно додајте го на бензинот.