ден 179,220.00

Специјална полуавтоматска сервисна станица за автоматски менувачи (АTF Start).

Специјална полуавтоматска сервисна станица за автоматски менувачи (АTF Start).

Maшината е исклучително едноставна за управување, има кoмандна табла со само 4 копчиња и графички дисплеј од 240×64.

Со можност за мерење на притисокот на масло и проѕирни црева преку кои може да се следи протокот на масло.

Со сет на прскалки и адаптери за Европски и Азиски модели на возила со автоматски менувач.

Moже да работи во рачен или автоматски мод, со специјална софтверска поддршка и можност за редовно апдејтирање со нови модели.

Машината има и повеќејазична платформа со можност за избор на 22 различни јазици.

Промотивната цена изнесува – 2.900 евра (179.220 денари)

Во цената не е пресметано ДДВ.