ден 450.00

Категорија:

Со Кетан плус за поголема сила на моторот, помалку тропања, потивка работа и полесно палење. Го чисти моторот и системот на вбризгување и го спречува лепењето и блокадата на иглата на распрскувачот. Овој прозвод осигурува оптимален степен на користење на горивото и највисок степен на штедење на енергија. Ја намалува корозијата и трошењето на моторот. Добар е додаток на супер-дизел горивата. Исто така е погоден за дизел горива со ниско ниво на сулфур. Компатибилен е со турбополначи.