ден 6,465.00

Висококвалитетно моторно масло за заштеда на енергија. Го подобрува оптималното подмачкување и најбрзата можна дистрибуција на масло ширум моторот од неговото прво вртење (вртеж). Го штити моторот од трошење, абење, и формирање наслаги.

Категорија: , Tag:

Висококвалитетно моторно масло за заштеда на енергија. Го подобрува оптималното подмачкување и најбрзата можна дистрибуција на масло ширум моторот од неговото прво вртење (вртеж). Го штити моторот од трошење, абење, и формирање наслаги.

Тестиран е на катализатори и турбополначи. Масло кое може да се користи во целата година, во бензински и дизел мотори. Овозможува подолги периоди помежу редовни сервисни интервали.

Одобренија

ACEA A5/B5, VW 506 01

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со спецификацијатаVW 503 00, VW 506 00