ден 4,400.00

Масло кое може да се користи во текот на целата година во спортски и други возила. Наменето е за бензински и дизел мотори.

Категорија: , Tag:

Придонесува за заштеда на енергија во екстремни услови, има широк спектар на вискозитет од 10W-60 HD и висока термална стабилност. Подмачкувањето е одржано и при екстремни температури. Моментно подмачкување во услови на студено палење со што значајно се подобрува заштитата од трошење и абење на моторот. Прилагодено на потребите и барањата на најновите генерации на мотори (повеќевентилск и со турбополначи).

Масло кое може да се користи во текот на целата година во спортски и други возила. Наменето е за бензински и дизел мотори.

Одобренија

ACEA A3, ACEA B4, API SN

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со следната спецификација Fiat 9.55535-H3