Aкција!

ден 5,050.00 ден 4,600.00

Специјално масло наменето за користење во текот на целата година, за бензински и дизел мотори од Audi и Volkswagen групацијата, освен за моторот R5 TDI, V10 TDI. Исто така наменето за дизел мотори со филтри за честици како и за подолги периоди помежу редовни сервисирања на моторот. (WIV).

Категорија: Tag:

Top Tec 4200 е моторно масло со врвен квалитет и најнова технологија, а може да се користи во текот на целата година. Се работи за комбинација на неконвенционални масла кои настанале со користеење на синтетска технологија, како и најновие достигнувања во технологијата на развоја на адитивите. Ова масло дава одлична заштита од трошење на моторот и ја намалува потрошувачката на масло и гориво, а истовремено обезбедува и моментна дистрибуција на масло ширум моторот. Следете ги упатствата на производителот во врска со периодите за менување масло на секои 50.000 км