ден 945.00

Особено е прикладно за Renault. Високотехнолошко леснопроточно моторно масло од најновата генерација на база на синтетска технологија. Спречува создавање на непосакавунаи наслаги и гарантира потполна сила на моторот. Го намалува згуснувањето  на маслото и врзување со чадта. Ја намалува потрошувачката на масло.

Категорија: , Tag:

Особено е прикладно за Renault. Високотехнолошко леснопроточно моторно масло од најновата генерација на база на синтетска технологија. Спречува создавање на непосакавунаи наслаги и гарантира потполна сила на моторот. Го намалува згуснувањето  на маслото и врзување со чадта. Ја намалува потрошувачката на масло.

Осихурува функционалност и се грижи за максимален век на траењето на филтерот за тврди дизел честички (DPF). Овозможува брзо подмачкување на моторите и турбополначите. Нуди висока сигурност на подмачкувањето и оптимална заштита од абење. Дури и кај долги интервали на промена на масло (до 30.000 km) гарантира максимална ефикасност

Целогодишно масло за бензински и дизел мотори какои за Common-Rail технологија. Посебно прикладен за возила со филтер за дизел честици (DPF). Тестиран на турбо полначи и катализатори.

Oдобренија

ACEA C4, Renault RN 0720

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со спецификација

Fiat 9.55535-S4, MB 226.51, MB 229.51