ден 745.00

TOP TEC ATF 1300 е хидроулична течност (масло за трансмисија) која може да се користи во уредите од постара генерација и се користи в автоматски или рачни менувачи, сервоуправувачи и сл. Овозможува голема сигурност и правилна работа, како и заштита од корозија и трошење.

Погодно за автоматски и рачни преноси, сервоуправувачи во патнички и помали товарни возила. Придржувајте се на препораките на производителот на возила.

Oдобренија

Ford ESW-M2C 33-F, Ford ESW-M2C 33-G

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со следните спецификацииVolvo 97330