ден 985.00

Масло за автоматски менувачи од најновата генерација на база на синтетичка технологија со екстремно висока резерва на сила. Спречува стварање на непосакувани наслаги и трајно ја задржува потполната сила на преносникот. Овозможува оптимално однесување при триење и гарантира одлична отпорност на стареење. Осигурува функционалност на агрегатот и овозможува максимален век на траење, успешно ги исполнува најстрогите барања на познатите производители на возила.

LIQUI MOLY го препорачува овој производ за возила со следната спецификација

Dodge CVTF+4, Dodge NS-2, Ford CVT23, Ford CVT30, Ford Mercon C, GM/Saturn DEX-CVT, Honda HCF2, Honda HMMF, Hyundai SP-CVT 1, Jeep CVTF+4, Jeep NS-2, Kia SP-CVT 1, MB 236.20, Mini Cooper (EZL 799), Mitsubishi CVTF-J1, Mitsubishi CVTF-J4, Nissan CVT NS-2 Fluid, Nissan NS-3 CVT Fluid, Subaru E-CVT, Subaru High Torque CVTF, Subaru Lineartronic CV-30, Subaru Lineartronic CVTF, Subaru Lineartronic CVTF II, Subaru NS-2, Suzuki CVT Green1, Suzuki CVT Green2, Suzuki NS-2, Suzuki TC, Toyota CVTF FE, Toyota TC, VW G 052 180, VW G 052 516