ден 965.00

Модерно масло за автоматски менувачи

Модерно масло за автоматски менувачи, со ниска вискозност и високи перформанси. Со модерни додадени адитиви.

Гарантира врвни перформанси на менувачот, долг животен век и идеално менување на брзини.

Одобренија

Dexron VI, Ford Mercon LV

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со следната спецификацијаAisin Warner AW-1, BMW 83 22 0 142 516, BMW 83 22 2 152 426, BMW 83 22 2 289 720, BMW 83 22 2 305 396, BMW 83 22 2 305 397, BMW 83 22 2 355 599, BMW M-1375.4, Fiat 9.55550-AV5, Honda ATF 3.1, Honda ATF DW-1, Hyundai SP-IV, Hyundai SP-IV-RR, Isuzu ATF WSI, JASO 1A-LV, JWS 3324 (Aisin Warner), Land Rover TYK 500050, Mazda ATF FZ, MB 236.12, MB 236.14, Mitsubishi Dia Queen ATF-MA1, Mitsubishi Dia Queen ATF-PA, Nissan AT-Matic S Fluid, Nissan Matic P, Toyota WS, VW G 055 005, VW G 055 162, VW G 055 540, VW G 060 162