ден 985.00

Масло за менувачи со ниска вискозност и високи перформанси. Одлична заштита на менувачот и меко работење.
Особено за употреба кај мануелни и автоматизирани мануални менувачи (DSG). Препорачано особено за возила од гамата на Audi, BMW, Fiat, Ford, Seat, Škoda, Volkswagen, итн.