ден 1,025.00

Масло за мануелни менувачи со ниска вискозност и врвни перформанси  За долг животен век.

Особено препорачанао за возила од брендовите – BMW, Ford, GM/Opel, Honda, Nissan, Toyota/Peugeot/Citroën (PSA), Volvo