Aкција!

ден 3,600.00 ден 3,240.00

Категорија: ,
  • Капацитет: 45Ah
  • Стартна моќ: 420 А (EN)
  • Димензии: 207×175×175 mm
  • Тежина: 11.2 кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 24м