ден 5,600.00

Категорија: ,
  • Капацитет: 75Ah
  • Стартна моќ: 750 А (EN)
  • Димензии: 278×175×190 mm
  • Тежина: 17.2 кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 24м