ден 4,250.00

Категорија: ,
  • Капацитет: 55Ah
  • Стартна моќ: 500 А (EN)
  • Димензии: 242×175×175 mm
  • Тежина: 13.3 кг
  • Поларитет: Десен
  • Гаранција: 24м