ден 640.00

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето е за бензински и дизел мотори.

Oсобено препорачано за возила со голема километража.

Категорија: , Tag:

Го штити моторот од трошење и корозија и го спречува формирањето на црн маслен талог. Го подобрува оптиалното подмачкување и долг работен век на моторот. Стабилно и отпорно на стареење, со стабилен вискозитет и голема отпорност на промена на температурата. Може да се меша со сите ХД видови на масла тестирано на катализатори и турбополначи.

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето е за бензински и дизел мотори.

Oсобено препорачано за возила со голема километража.

Одобренија

ACEA A3/B4, E2, Allison C4, API CG-4, API SL, Volvo VDS

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со спецификацијаCaterpillar TO-2, Mack EO-L, MAN M 3275-1, MB 228.3, MB 229.1, MTU Typ 2, Peugeot Citroen (PSA) B71 2295