ден 2,700.00

Mоторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за всисни дизел мотори и мотори со турбополнење. Посебно подобно за екстремни услови на работа на моторот.

Категорија: , Tag:

Загарантирана доверба, оптимална чистота на моторот, извонредна заштита од трошење или абење на моторот. Стабилно и отпорно на стареење, со стабилен вискозитет. Одлични својства кај студен старт. Овој производ е наманет за универзална употреба.

Mоторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за всисни дизел мотори и мотори со турбополнење. Посебно подобно за екстремни услови на работа на моторот.

Одобренија

ACEA A3/B4, E2, Allison C4, API CG-4, Volvo VDS

LIQUI MOLY ги препорачува овие масла за возила со спецификацијаCaterpillar TO-2, Mack EO-L, MAN M 3275-1, MB 228.3, MB 229.1, MTU Typ 2