ден 2,180.00

Категорија:

Нови Bosch универзални сензори за контрола на притисокот во гумите (TPMS) го мерат притисокот на воздухот во гумите во реално време и податокт го испраќаат во контролната единица преку радио врска. Благодарение на универзалната можност за програмирање на QUICK FIT сензорите, со само 4 каталошки броеви се покриваат повеќе од 90% од возилата на пазарот.