ден 1,150.00

Категорија:

Штити и ги лади вентилите на моторите со вграден природен гас. Избраната комбинација на адитиви дава оптимално подмачкување и придонесува на почисто согорување, со кое се избегнуваат скапи дефекти на возилата. Спречува губито на сила и компресија. Не содржи органски метали и не ги оштетува катализаторите.

Се додава во посебно резервоарче на уредот за автоматско дозирање. Придржувајте се на препораките на уредот вграден во возилото.