Промоција на уредот DAS 3000 во Софија

BOSCH и GBB Group Ве канат на специјалната промoција на уредот DAS 3000!

Со уредот се врши прецизно компјутерски водено калибрирање на сензорите од напредните системи за асистенција на возачот.

DAS 3000 S20 – врши прецизно калибрирање на радарот и предната камера.

Уредот во комбинација со дијагностичкиот скенер и софтверската поддршка – Esi Tronic 2.0, ќе ви помогне во сервисот да ги калибрирате – Active Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning (FCW) and Lane Assistance system (LDW/LKA).

Промоцијата се одржува во Софија, на 04.11.2022 година

Задолжително резервирање на место (поради крајно ограничен број на присутни) на :

тел. 071 30 777 8