Промоција за уредите за клима на BOSCH

BOSCH Машини за сервисирање на клими и полнење фреон!🔥
Вистински момент (пред летната сезона и годишни одмори) да ја набавите вашата BOSCH машина и да му додадете уште еден извор на приходи на вашиот сервис!
Сервисните станици за клима на BOSCH можете да ги изберете за стариот (R134a) или нов фреон (1234yf)…
Комплетно автоматска операција…
Од најдобриот производител на сервисна опрема на светот – BOSCH!
Сега од 2.650 евра + ддв
Напомена : Цените на постот се без ддв (кое се додава на цените)
☎️070 35 88 06