Првата обука на BOSCH за дијагностика во Македонија

BOSCH Тренинг за Авто Дијагностика!

За прв пат во Македонија!

Во два тренинг дена, со теоретски и практичен дел, следете ја обуката на сертифицираниот BOSCH Тренер од странство.

👉Основни карактеристики и функции на дијагностичките уреди на BOSCH (КТS) и софтверот ESI Tronic 2.0

👉Инсталација, лиценцирање и активација

👉CAS функција

👉Користење на вградениот осцилоскоп

👉Практична работа и вежби

Тренингот е организиран од #GBBGroup а ќе се одржи од 18-19.10.2022 во новиот BOSCH Car Service во Скопје : Астра МС

Информации и резервации на термин на тел : 071 30 777 8

Бројот на места е крајно ограничен!

Повеќе инфоромации во информативниот флаер подолу.