Рачен и пневматски алат – USAG

USAG е најдобриот Европски производител на рачен и пневматски алат за секаква намена. Со богата палета и специјална понуда на професионални рачни и пневматски алати за авто сервиси.

Премиум производи со достапна цена. Произведено во Италија, со традиција од 1926 година.

Во палетата на USAG ќе најдете :

  • колички за алат
  • специјални сетови на алат за авто индустријата
  • специјални алатки за промена на ребрест ремен (за многу видови возила)
  • сетови за демонтажа на амортизери,
  • полначи и бустери на акумулатори,
  • специјален алат за безбедна работа со хибридни и електрични возила,
  • сетови за демонтажа на вентили на гуми со TPMS,
  • пневматски одвртувачи,
  • пневматски крцкалки, брусалки, бормашини…

И богата палета на специјални “иконски” алати кои ќе ја направат вашата работа – полесна, побрза и поефикасна.

Мал дел од палетата на USAG можете да најдете во нашиот e-store на следниот линк.