Сезонска Ауто Тренд промоција на гуми

Аутотренд ви дава можност да ги амените вашите стари гуми со нови, од брендовите – SAVA, GOOD YEAR, PIRELLI, DUNLOP, FULDA, DIPLOMAT, DEBICA… по промотивни цени и со бесплатна монтажа и балансирање.

Мал дел од нашата понуда :

Задолжително акажете термин на 070 35 88 06