SPIN сервисна станица за ATF менувачи

Како партнер на Италијанската компанија SPIN, ГББ дооел Скопје, на своите клиенти им ја нуди специјалната полуавтоматска сервисна станица за автоматски менувачи (АTF Start).

Maшината е исклучително едноставна за управување, има кoмандна табла со само 4 копчиња и графички дисплеј од 240×64.

Со можност за мерење на притисокот на масло и проѕирни црева преку кои може да се следи протокот на масло.

Со сет на прскалки и адаптери за Европски и Азиски модели на возила со автоматски менувач.

Moже да работи во рачен или автоматски мод, со специјална софтверска поддршка и можност за редовно апдејтирање со нови модели.

Машината има и повеќејазична платформа со можност за избор на 22 различни јазици.

За повеќе информации, побарајте не на :

Tел. 071 30 777 8

Е-mail: info@gbb.mk