Спречете појава на корозија во системот за гориво

Кога ќе забележите дека имате проблем, тогаш е веќе доцна : Зборуваме за појава на корозија (р’ѓа) во резервоарот за гориво и линиите по кои горивото се движи. А ако ова се случи, и поправките се многу скапи. Со нашите адитиви, можете да заштедите на овие поправки. Адитивите безбедно го штитат вашиот систем за гориво од корозија.

На вашето возило, адитиви кои ќе ве спасат од кородирање на системот за гориво се – Super Diesel Additiv (за дизел мотори) и Injection Reiniger (за бензински мотори).

За повеќе информации кликнете на имињата на аитивите.