Супер понуда за дијагностиката на BOSCH со 3 годишен софтвер

ШАМПИОНСКА ПОНУДА ОД BOSCH! 
Акцијата што ја чекаавте!
Набавете го дијагностичкиот уред KTS 560 – со обезбеден 3 годишен софтверски пакет – Esi Tronic Advance, за неповторлива цена од само 2.800 евра + ддв!
3 години – спокојни, обезбедени, со најнови и најсвежи информации на вашиот лап топ!


Апдејтите стигнуваат секојдневно, онлајн. (Веќе нема потреба од комплицирани инсталирања на цд-ња кои ќе го оптоварат вашиот хард диск).
Цената на пакетот се однесува само за порачки направени од 01.02 – 31.03.2023 година!


Побрзајте – бројот на уреди во промотивните пакети е ограничен!


Тел. 071 30 777 8


P.S. Уредот KTS 590, со вграден осцилоскоп и 3 годишен софтверски пакет Master – e Ваш за само – 3.800 eвра + ддв!
Опремете се – со најдобрата дијагностичка опрема на светот!