Tec Doc Промоција во Македонија

ГББ дооел како овластен дистрибутер на најдобриот и најупотребуваниот онлајн каталог за резервни делови во авто индустријата – Tec Doc, ја стартува продажбата со промоција.

Првите 10 клиенти ќе може да ја набават 12 месечната претплата на Tec Doc со попуст од 10%.

Фрлете ги пиратските цд-иња на Tec Doc, кои се некомплетни и неактуелни, и со кои ги полните вашите хард дискови и набавете ја новата – 12 месечна претплата за онлајн решението на Tec Doc.

Со него добивате корисничко име и лозинка со кои можете директно да се логирате на страната на Tec Doc и лесно, брзо и прецизно да ги лоцирате оригиналните каталошки броеви на резервните делови.

Порачај во нашата е-продавница

ден 11,610.00

12 месечна претплата на најдобриот онлајн каталог за резервни делови.

Категорија:
Теc Doc е најпознатиот каталог за резервни делови на светот. Најновата верзија на Tec Doc се користи онлајн (на интернет) и е секогаш апдејтирана со најнови податоци кои се доставуваат од производителите на возила и на резервни делови. Со Tec Doc можете лесно, брзо и прецизно да ги најдете каталошките броеви на сите резервни делови за возила. Пребарувањето се прави со повеќе филтри (производител на возила, модел, технички спецификации…) а резултатите од пребарувањето доаѓаат заедно со технички податоци, графици и слики кои ќе ви помогнат да избегнете грешки во пребарувањето.