Закажани новите BOSCH Тренинзи во Македонија

ГББ Скопје, како овластен партнер на BOSCH за сервисната опрема и тренинзи во Македонија, ги објави новите два закажани специјалистички тренинзи кои ќе се одржат во Скопје, во 2023 година.

Во првиот термин – 06-07.Јуни 2023 година – ќе се одржи обука за Дијагностика и користење на дијагностичките уреди и софтвер на BOSCH.

Во вториот термин 13-14 Септември 2023 година, авто експертите ќе може да ја проследат обуката за Мрежи за пренос на податоци во автомоблите.

Двата тренинга ќе се спроведуваат во два тренинг дена, од страна на професионален и овластен BOSCH тренер, а по завршување на обуката, кандидатите ќе добијат меѓународно признат сертификат на BOSCH.

Во цената на тренинзите (9.000 ден + ддв) е вклучен и ручек во првиот тренинг ден.

Бројката на кандидати кои ќе може да ја следат обуката е крајно ограничен.

Oбуките ќе се организираат во Скопје, во ASTRA MS Bosch Car Service, во населбата Бутел.