Брендови

Liqui Moly

Моторни масла, адитиви и сервисни препарати
Премиум производител на моторни масла, адитиви и сервисни препарати. Најдобар бренд во Германија, 14 години по ред

Purflux

Филтри за возила
Purflux e еден од најпознатите европски производители на филтри за возила, дел од групацијата SOGEFI со премиум филтри за масло, гориво, воздух и клима...

Bosch

Делови со оригинален квалитет
Најголемиот производител на автомобилски системи и технологија од Германија. Филтри, плочки, бришачи...

Meguin

Моторни масла и масла за менувач
Врвен производител на моторни масла од Германија. Втор бренд, кој се произведува во фабриката на LIQUI MOLY

Exide

Премиум акумулатори
Акумулатори со врвен европски квалитет.

Filtron

Филтри за возила
Филтри за масло, воздух, кабина, гориво за возила...Со балансиран квалитет и одлична цена

Gates

Ремени за возила
Ремени и сетови на ремени за возила

Sava

Пневматици за возила
Пневматици со одлично балансиран квалитет и цена. Дел од Групацијата Good Year

Metelli

Сопирачки за возила
Плочки за сопирачки со балансиран квалитет

Topla

Акумулатори
Одлични акумулатори за сите видови возила
како можеме да помогнеме?

Контактирајте не на нашиот е-mail или телефонски број

Прекрасна организација и феноменален предавач, професионалност на највисоко ниво. Понесовме со себе неповторливи искуства кои ќе ги имплементираме во нашите работни процеси. Обуката ги надмина нашите очекувања.

Лилјана Бојковска
Менаџер за човечки ресурси, Флекс Кредит

Ви треба мислење, совет, консултација или тренинг?