делови

“Резервни делови за вашите возила, со врвен квалитет и одлична цена”
Work, emotion. Young adult smiling gesturing man in headphones near laptop at work place in room
Ауто Тренд 1 дооел Скопје
Резервни делови

0

странски партнери

0

брендови

0

производи

0

квалитет

Мал дел од нашиот асортиман

Филтри

Најдобрите филтри за масло, воздух, гориво и полен на пазарот. 

Сијалички

Најдобриот избор на секакви сијалички за вашите возила.

Сопирачки

Дискови и плочки за сопирачки. Одличен однос помеѓу квалитетот и цената

Менувачи

Менувачки сетови, ламели, потисни плочи…

Акумулатори

Одличен избор од најдобрите брендови во Европа и светот.

Гуми

Најдобриот избор на пневматици и аксесоари.


Делови за вашите возила

Ауто Тренд 1, е нашиот бренд во кој можете да набавите квалитетни резервни делови за вашето возило.

Соработуваме со повеќе странски добавувачи од кои ги набавуваме деловите со одличен квалитет и прифатлива цена.

Резервните делови можете да ги набавите и порачате директно во нашиот малопродажен објект или, или преку нашиот големопродажен ланец (за вашиот сервис или продавница).

Брендови и партнери од странство

Ауто Тренд 1 е специјализирана за продажба и дистрибуција на резервни делови, аксесоари, опрема и масла.  Имаме соработка со голем број на странски и домашни партнери од авто бизнисот. Во понудата на Auto Тренд 1 можете да најдете премум брендови од рангот на Liqui Moly, Meguin, Bosch  и голем број на други  производители на резервни делови.

Auto Moto 1 – e официјален Мастер партнер на LIQUI MOLY во Македонија, Со тоа, во својата понуда ја имаме богатата палета на моторни масла, адитиви, масла за менувачи, антифриз и сервисни препарати од Најдобриот бренд во својата класа во Германија.

Најголемиот производител на автомобилски системи, резервни делови и технологија од Германија. Производите на BOSCH можете да ги најдете во нашата мрежа.

PURFLUX е премиум Француски производител на филтри. Дел е од групацијата SOGEFI со повеќе од 40 години искуство во производството на премиум продукти за филтрација. Со 33 производни фабрики Sogefi е една од најголемите групации од авто индустријата чии производи учествуваат како првовградување во речиси сите брендови на возила.

MEGUIN е вториот бренд кој се произведува во фабриката на LIQUI MOLY. Во него можете да најдете богата палета на моторни масла и масла за менувачи од автомобилска, камионска и индустриска сфера.Контактирајте не за повеќе информации, состанок или понуда