за компанијата

“Ауто Тренд 1, ја започна својата приказна како мала семејна компанија специјализирана во областа на маркетингот. Денес, го менуваме ритамот. Растеме и влегуваме во нови дејности и дисциплини. Секогаш заедно со нашите клиенти и партнери. ”
slika
М-р Зоран Дочински, генерален директор

0

странски партнери

0

софтверски пакети

0

производи

0

комплетни решенија

Клучни дејности и проекти

Авто делови

Ауто Тренд 1 на своите клиенти им нуди авто делови и опрема од реномирани светски производители

Софтверски решенија

Софтверски решенија за дистрибутери и малопродажни објекти за авто делови и за сервисни работилници.

Сервисна опрема

Сервисна опрема и алат за сервисни работилници од реномирани Европски брендови

Консалтинг услуги

Советодавна поддршка (менаџмент, продажба, маркетинг, човечки ресурси) за фирми од различни бизнис индустрии.

Web shop

Деловите и опремата можете да ги набавите во нашиот малопродажен објект но и со порачка на нашиот веб шоп

Тренинг и едукација

Специјализирани обуки, тренинзи и семинари во авто индустријата, но и во други бизниси со домашни и странски експерти

Продажен центар

Нашите производи и услуги можете да ги набавите во новоотворениот малопродажен центар на Ул. 1409 бр.93А во Скопје.

Моторни масла, адитиви, филтри за возила, гуми и други делови можете да ги најдете во нашиот центар во Скопје, на крстосницата помеѓу Ул. Ацо Шопов и Ул. 1409 во Скопје.

Ви треба мислење, совет, консултација или тренинг?