Авто делови
Најдобрите резервни делови
за вашето возило
повеќе
Tec Doc
Најдобриот онлајн каталог за
резервни делови
повеќе
Haynes Pro
Најдобрата апликација за
независни сервисери
повеќе
BOSCH
Дијагностика, опрема , специјален алат и
софтвер...
е-продавница
опрема и алат
Алат, дигалки, опрема
и софтвер за сите.
нашите услуги
маркетинг
Маркетинг услуги за
развој на вашиот бизнис.
нашите услуги
тренинзи
Менаџмент, лидерство,
продажба и услуга
нашите тренинзи

Ви треба совет, мислење, консултација или понуда?

Резервни делови

Резервни делови за вашето возило.

прочитај повеќе
Моторни масла

Нашата понуда за моторни масла, масла за менувачи и адитиви.

порачај онлајн
Сервисна опрема

Сервисна опрема, алат, софтвер и консултантски услуги во автомобилската дејност.

прочитај повеќе

нашите производи и услуги

Резервни делови, масла и аксесоари

Автомотив дивизијата на ГББ ви нуди богата палета на резервни делови, масла и аксесоари со врвен квалитет за вашето возило…

Сервисна опрема, алат и софтвер

ГББ на своите сервисни партнери им нуди комплетни решенија – сервисна опрема, алат и софтверски решенија.

Web shop

Посетете го нашиот web shop, изберете некој од нашите производи и направете ја вашата порачка.

Маркетинг услуги

Комплетни маркетинг решанија за нашите клиенти. Изработка на модерни веб страни, креатива, водење социјални мрежи, промоции.

Консалтинг услуги

Советодавна поддршка (менаџмент, продажба, маркетинг, човечки ресурси) за фирми од различни бизнис индустрии.

Тренинг и едукација

Специјализирани обуки, тренинзи и семинари во авто индустријата, но и во други бизниси со домашни и странски експерти

Посети го нашиот
web shop

0

Странски партнери

0

Бизнис Сектори

0

Производи

0

Задоволни клиенти
Tec Doc

ГББ е овластен Tec Alliance Партнер за Македонија. Порачајте го кај нас најдобриот онлајн каталог за резервни делови.

прочитај повеќе
Web shop

Посетете го нашиот web shop, изберете го вашиот продукт и порачајте онлајн.

кликнете за е-продавница
Закажани тренинзи

Закажани тренинзи во GBB Training Club.

прочитај повеќе

вести и промоции

 • Haynes Pro – за 40 евра месечно!

  На ваше барање! Само во Декември! Само во Македонија! Најдобриот онлајн софтвер за независни сервисери – Haynes Pro, со сервисни информации, графици, технички цртежи, слики и фотографии… Со калкулатор кој брзо ќе ви помогне да изготвите сервисна понуда… Со инструкции за познати дефекти и како да ги решите… Со електрични шеми! За само 40 евра

  ноември 27, 2023
 • Нова акција на BOSCH за системите за напредна асистенција на возачите ADAS

  Најнова акција на BOSCH! Специјални промо пакети за системот DAS3000 за калибрација на напредните системи за безбедност и асистенција на возачот (предна камера, радар, aктивен круз контрол (ACC), систем за предупредување во опасност од преден судар (FCW), систем за предупредување во случај на излегување од коловозна лента (LDW/LKA)…) Од 9.700 евра + ддв! Имајте го

  октомври 9, 2023
 • Haynes Pro Промоција во Октомври!

  HAYNES PRO – Промоција! Само во Октомври! Целиот софтверски пакет (Tech + Electronics) на Haynes Pro со база на податоци, цртежи, скици, шеми на мрежи за електрика и инструкции за дијагностика и сервисирање на моторни возила, може да ја имате онлајн, 12 месеци за цена од 400 евра (+ддв) или за 4 месечни рати од

  септември 28, 2023
 • Промоција за уредите за клима на BOSCH

  BOSCH Машини за сервисирање на клими и полнење фреон! Вистински момент (пред летната сезона и годишни одмори) да ја набавите вашата BOSCH машина и да му додадете уште еден извор на приходи на вашиот сервис! Сервисните станици за клима на BOSCH можете да ги изберете за стариот (R134a) или нов фреон (1234yf)… Комплетно автоматска операција…

  јуни 11, 2023
Комплетни решенија за континуиран развој
на вашата организација и бизнис.

препораки

внесете ги податоците

Нашите колеги ќе ве побараат во првиот слободен термин.