BOSCH Дијагностика

BOSCH Дијагностика

  • јуни 6, 2023 - јуни 7, 2023
  • Аstra MS Bosch Car Service
  • 070 35 88 06

Трет специјалистички тренинг на BOSCH во Скопје!
Презентација и активно користење на BOSCH Дијагностичките уреди и активно користење на софтверскиот пакет Esi Tronic!
Два тренинг дена (06-07.06.2023), со теоретски и практичен дел,, со врвен и сертифициран странски експерт – тренер!
Сите кандидати, на крајот добиваат печатен материјал и меѓународно признаен BOSCH сертификат за присуство на обуката.
Побрзајте и резервирајте го Вашето место на тренингот со крајно ограничена бројка на кандидати!


GBB Group
Тел. 071 30 777 8
Локација – Аstra MS – Bosch Car Service Скопје
Цена на тренингот – 9.000 денари
Дополнително – вклучен и ручек за кандидатите

СПОДЕЛИ[addtoany]
2023-6-6 2023-6-7 Europe/London BOSCH Дијагностика Трет специјалистички тренинг на BOSCH во Скопје! Презентација и активно користење на BOSCH Дијагностичките уреди и активно користење на софтверскиот пакет Esi Tronic! Два тренинг дена (06-07.06.2023), со теоретски и практичен дел,, со врвен и сертифициран странски експерт – тренер! Сите кандидати, на крајот добиваат печатен материјал и меѓународно признаен BOSCH сертификат за присуство на Аstra MS Bosch Car Service
зачувај го евентот во календар
past event
1