BOSCH Мрежи за пренос на податоци – CAN, LIN, MOST, Flex- Ray

BOSCH Мрежи за пренос на податоци – CAN, LIN, MOST, Flex- Ray

  • септември 13, 2023 - септември 14, 2023
  • Astra MS Bosch Car Service

Четврт специјалистички тренинг на BOSCH во Скопје!
Основните карактеристики на мрежите на податоци во автомобили – CAN, LIN, MOST, Flex- Ray.

Основни карактеристики на мрежите, топологија на мрежите, техника на мерење, дијагностика…

Два тренинг дена (13-04.09.2023), со теоретски и практичен дел,, со врвен и сертифициран странски експерт – тренер!
Сите кандидати, на крајот добиваат печатен материјал и меѓународно признаен BOSCH сертификат за присуство на обуката.
Побрзајте и резервирајте го Вашето место на тренингот со крајно ограничена бројка на кандидати!


GBB Group
Тел. 071 30 777 8
Локација – Аstra MS – Bosch Car Service Скопје
Цена на тренингот – 9.000 денари
Дополнително – вклучен и ручек за кандидатите

СПОДЕЛИ[addtoany]
2023-9-13 2023-9-14 Europe/London BOSCH Мрежи за пренос на податоци – CAN, LIN, MOST, Flex- Ray Четврт специјалистички тренинг на BOSCH во Скопје! Основните карактеристики на мрежите на податоци во автомобили – CAN, LIN, MOST, Flex- Ray. Основни карактеристики на мрежите, топологија на мрежите, техника на мерење, дијагностика… Два тренинг дена (13-04.09.2023), со теоретски и практичен дел,, со врвен и сертифициран странски експерт – тренер! Сите кандидати, на крајот добиваат печатен Astra MS Bosch Car Service
зачувај го евентот во календар
past event
2